Resultaten voor aftrekbaarheid

 
 
aftrekbaarheid
Fiscaliteit 2020 en je elektrische wagenpark.
Sinds 1 januari 2020 is de fiscale aftrekbaarheid van elektrische wagens beperkt tot 100%. Wanneer je een elektrische wagen leaset bij Athlon, kan ook de laadinstallatie in het leasepakket worden opgenomen, zodat je profiteert van een 100%-aftrekbaarheid op deze investering.
Onderhoudsgelden voor kinderen onder de fiscale loep genomen Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
Willekeurige betalingen die louter bedoeld zijn om het inkomen om fiscale redenen af te romen, en die niet ingegeven zijn door een onderhoudend motief, komen niet in aanmerking voor aftrekbaarheid bij de betaler. De betalingen werden verricht ten behoeve van diegene die feitelijk geen deel uitmaakt van het gezin van diegene die de betalingen uitvoert.
Welke belastingen zijn fiscaal aftrekbaar? Lauwers Fiscale Advocaten.
Elke belasting die rechtstreeks wordt geheven op de belastbare winst van de onderneming is in beginsel niet als beroepskost aftrekbaar. Derhalve zijn bijvoorbeeld de personenbelasting en de aanvullende gemeentebelasting niet aftrekbaar. Elke belasting die niet het karakter heeft van een inkomstenbelasting, is daarentegen wel aftrekbaar als beroepskost.
All you can deduct.
Daarom wordt de levering van voedsel aan je kantoor als onderdeel van je. Deductibility 69 %. De aftrekbaarheid voor parkeerkosten is afhankelijk van de CO2-uitstoot van je voertuig. Vanaf 2020 geldt de algemene regel voor autokosten als volgt: % aftrekbaarheid.
Giften FOD Financiën.
die vanaf 23 april 2020 tot en met 31 december 2020 gedaan worden in het kader van de actie COVID 12-12. Overstromingen: welke giften zijn fiscaal aftrekbaar? Om een gift voor de slachtoffers van de overstromingen fiscaal in mindering te kunnen brengen, moet u de gift aan een van de volgende instellingen doen.:
Bereken aftrekbaarheid autokosten 2021 Lizy.
32 78 48 04 39. Bereken de aftrekbaarheid % van je wagen in 2021. De fiscale spelregels rond wagens hebben in 2021 weer een update gekregen. Zo zijn de CO2 uitstoot en de motorisatie de twee hoofdrolspelers voor de berekening van de aftrekbaarheid van je autokosten in 2021.
Fiscale aftrekbaarheid inschrijvingsgeld dko directie an administratie.
Inschrijving en inschrijvingsgeld. Fiscale aftrekbaarheid inschrijvingsgeld. Fiscale aftrekbaarheid inschrijvingsgeld deeltijds kunstonderwijs. Ouders van leerlingen in het deeltijds kunstonderwijs dko kunnen het betaalde inschrijvingsgeld fiscaal inbrengen als kost voor kinderopvang, als de leerling in het jaar van inschrijving jonger is dan 14 jaar.
Overzicht aftrekbare beroepskosten en uitzonderingen Zelfstandigen.vlaanderen.
Wettelijke aftrekbaarheid van beroepskosten. Onderstaand overzicht geeft de opgelegde beperkingen van een aantal specifieke beroepskosten weer. Let wel op, want voor de btw-aftrekbaarheid gelden er uiteraard opnieuw andere regels en bovendien kan de fiscale aftrekbaarheid ook verder beperkt worden in functie van het privégebruik of de redelijke beroepsbehoeften.
Wat is het fiscaal regime voor aftrekbare giften? Donorinfo.
Registreer je organisatie. Wat is het fiscaal regime voor aftrekbare giften? Artikel 25 van de wet van 13 december 2012 houdende fiscale en financiële bepalingen bepaalt hoe je giften aan organisaties die een fiscaal attest mogen afleveren kan aftrekken van je belastingen.
Welke beroepskosten zijn fiscaal aftrekbaar? KBC Bank Verzekering. navigation func menu. alert-func-cross-rename. alert-func-check. alert-func-cross-rename. communication expr mail.
Geheime commissielonen: voorbeelden zijn commissies, bezoldigingen, pensioenen, renten, enz. Let er wel op dat deze beroepskosten alleen aftrekbaar zijn als ze verantwoord worden door individuele fiches en samenvattende opgaven. Premie bij huwelijk of wettelijk samenwonen: tot een bedrag van 200 euro zijn premies volledig aftrekbaar.
Kostprijs - milieuvriendelijkevoertuigen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Een EV of een ander voertuig met 0 gr CO2-uitstoot geniet hier van een extra voordelige aftrekbaarheid van 120 in de vennootschapsbelasting. Ook de kosten van een oplaadpunt, ook bij de werknemer thuis, mogen meegeteld worden. Ter vergelijking: voor benzine- en dieselmotoren bepaalt de CO2-uitstoot de maximale aftrekbaarheid.

Contacteer ons