Meer resultaten voor aug

 
 
aug
Steyr AUG Wikipedia.
AUG Para edit. A left-side view of the Steyr AUG Para. The Steyr AUG Para also known as the AUG SMG or AUG 9mm, is a submachine gun variant of the AUG chambered in 919mm Parabellum cartridge and has been produced since 1988.
Steyr AUG Wikipedia.
AUG A2: Vergelijkbaar met de AUG A1, maar met een nieuw herlaadmechanisme en loskoppelbaar telescoopvizier. AUG A3: Vergelijkbaar met de AUG A2, maar met een MIL-STD-1913 rail. AUG A3 SF, ook bekend als de AUG A2 Commando: Vergelijkbaar met de AUG A2, maar met meerdere MIL-STD-1913 rails.
Bomen blijven staan, maar delen Aug in Eindhoven niet te redden in nieuwbouwwijk Eindhoven ed.nl. Weer. Eindhovens Dagblad logo. Eindhovens Dagblad logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Volledig sch
Oss, Uden e.o. Architect Manou Huijbregts presenteert het plan dat hij met Bert Huls maakte voor het woonwijkje Augustus dat op de plek moet komen van het te slopen Augustinianum aan de Van Wassenhovestraat in Eindhoven. Bomen blijven staan, maar delen Aug in Eindhoven niet te redden in nieuwbouwwijk.
aug. WikiWoordenboek.
2011 De datum van de vergadering is 17 augustus 2011. Echte afkortingen worden als regel met een punt geschreven, maar in opsommingen waar uit de context al duidelijk is dat het om de naam van een maand gaat is het gebruikelijk om de punt weg te laten: aug 1.
Steyr AUG - YouTube.

Contacteer ons