Zoeken naar c air ballonvaarten

 
 
c air ballonvaarten
C-air Ballonvaart op ballonvaart-info.be.
C- Air ballonvaart staat voor een unieke ervaring in de lucht en een kwaliteitsvolle behandeling van onze passagiers. Je mag bij C-Air ballonvaart zeker zijn dat ook veiligheid één van onze belangrijkste prioriteiten zijn. Wie gingen u voor? C-air ballonvaarten is vooral gespecialiseerd op de particulieren markt maar tevens ook op de bedrijvenmarkt.
Ballonvaren Oostende C-Air biedt zowel ochtend als avondvaarten aan.
Het niveau van comfort en ondersteuning van de ballonvaartbedrijven zorgt ervoor dat u de beste tijd van uw leven heeft. De operators zorgen ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan tijdens de ballonvaarten. Ballonvaren Antwerpen via een sterke raadgever.
C-Air ballonvaarten Sint-Niklaas - UiTinVlaanderen. Vlaanderen_verbeelding werkt.
Home Win Zoeken Bewaard Meld je aan. C-Air ballonvaarten Sint-Niklaas. C-Air ballonvaarten Sint-Niklaas. Prinses Marie Joséstraat 5. Tips voor kinderen. Voeg zelf activiteiten toe. Graag UiT-ideeën in je mailbox? Meer eropuit dankzij de tips van UiTinVlaanderen, ook in je buurt.
Ballonvaart West-Vlaanderen - C-Air ballonvaarten. logo-black.
Als herinnering aan deze unieke dag krijg je van ons tot slot nog een balloncertificaat. Meer info over een ballonvaart West-Vlaanderen. Nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over ballonvaarten in West-Vlaanderen, contacteer ons gerust. Bekijk hier ons volledige aanbod in Vlaanderen.
C-Air ballonvaart, East-Flanders 0498121641.
Place Types: Hot Air Balloon Tour Agency, Sports Recreation Venue Address: Prinses Marie Joséstraat 5, 9100 Sint-Niklaas Coordinate: 51.1702, 4.1521 Phone: 0498121641 Email: Rating: 5.00 Social: facebook.com/156001598445350. 938 people like this. Advertisements Inappropriate listing? Request for Deletion. Embed to your site. Outdated or incorrect information? Suggest an Edit. frequently asked questions FAQ.: Where is C-Air ballonvaart? C-Air ballonvaart is located at: Prinses Marie Joséstraat 5, 9100 Sint-Niklaas. What is the phone number of C-Air ballonvaart? You can try to dialing this number: 0498121641 - or find more information on their website: www.cair-ballonvaart.be. Where are the coordinates of the C-Air ballonvaart? About the Business.: Ballonvaarten in Vlaanderen en daarbuiten.
Ballonvaart boven Antwerpen met C-Air Artikels Plaatsen.
Unieke ervaring tijdens een vaart van 1 uur. Op de dag van de ballonvaart contacteren wij jouw om het weer te evalueren. Bij de afspraak van de ballonvaart zullen wij je eerst een woordje uitleg geven over de luchtballon, de veiligheidsprocedures en de vlucht die er zal gebeuren. Na een uurtje vlucht maken we een veilige landing in een grasveld. Na de landing ontvangt u van ons een origineel balloncertificaat van ons als aandenken. Alsook een unieke ballondoop met een glaasje champagne en een hapje. Tijdens het drankje is er de mogelijkheid om nog rustig wat na te praten met ons over de vlucht. Kortom een ervaring om nooit te vergeten. Heb je ook interesse in een ballonvaart contacteer ons dan even. David Spildooren heeft C-Air Ballonvaarten opgericht en is reeds 15 jaar actief als ballonvaarder de naam C-Air staat voor see air: letterlijk vertaald kijk in de lucht. Naast de website van C-Air zijn er nog andere websites die momenteel deel uitmaken van onze firma neem hier ook even een kijkje op. Deel hem dan op.: Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Email. ballonvaart ballonvaart antwerpen ballonvaren ballonvlucht.
c air ballonvaarten
Deze ballonvaart duurt op zich een uur, maar voor het hele gebeuren trek je best 3 uur uit. Na de landing word je getrakteerd op een glaasje bubbels en krijg je een balloncertificaat mee naar huis. 32 0 498 12 16 41.
Ballonvaren Waver - Een mooie herinnering samen in de lucht.
Zweef in comfort en stijl door de lucht tijdens een van onze grote ballonvaarten. Boek gewoon een datum, houd uw vingers gekruist voor het weer en onze getrainde piloten zullen voor u zorgen - inclusief het schenken van een glas bubbels na de vlucht wanneer u het plezier van het inpakken van de ballon in zijn tas met uw medereizigers heeft genoten.
Vol en montgolfière C-Air Ballonvaarten Saint-Nicolas Flandre orientale Dans les airs Sport aventure.
Une réduction de 50 pour une deuxième personne. Réservation obligatoire, plusieurs zones de décollage, contacter C-Air Ballonvaarten pour plus d'informations.' Afficher l'emplacement' sur la carte. Soyez le premier à commenter ce produit. Vous commentez: Vol en montgolfière C-Air Ballonvaarten Saint-Nicolas Flandre orientale.
Kan je tijdens de middag ballonvaren met een luchtballon? Seven Soul Motion.
Een vlucht duurt bij C-Air ballonvaarten ongeveer één uur. Na de vlucht krijgen onze passagiers nog een hapje en een drankje aangeboden. Indien jullie graag een ontbijt wensen na de ballonvaart, is dit op aanvraag steeds mogelijk. Een avond ballonvaart met een ballon. Als je geen vroege vogel bent, kan je ook steeds kiezen voor een ballonvaart tijdens de avond. Wij spreken meestal een tweetal uur voor zonsondergang af. We zorgen ervoor dat wij voor zonsondergang aan de grond staan. In het donker is niet alles zichtbaar en de veiligheid van onze passagiers is voor C-Air ballonvaart prioriteit nummer één. Ook een avondvaart met een hete luchtballon duurt ongeveer één uur.
Ballonvaart Kempen Maak een sensationele ballovlucht met C-Air.
Tijdens een ballonvlucht is er niets boven het ervaren van het voor jezelf. Als u op zoek bent naar een uniek cadeau om een geliefde deze kerst te geven, is een ballonvlucht een ideaal idee. Ballonvaart Kempen is een ware belevenis.

Contacteer ons