Zoeken naar 20th

 
 
20th
20th Century Women - Kijk nu online bij Pathé Thuis.
Mike Mills putte uit eigen ervaring voor dit creatief vormgegeven, humoristische en invoelende coming of age-verhaal, dat evenzeer over de drie vrouwen gaat als over puber Jamie. Zoals Beginners 2010 een film was over zijn vader is 20th Century Women een ode aan zijn moeder.
20th Century Women Film, 2016 - MovieMeter.nl.
20th Century Women 2016 speelt wel met dromerige LSD-tussensequenties en heeft een ijzersterke soundtrack, maar die nostalgische terugblik is steeds gekoppeld aan de gekleurde herinneringen van de hoofdpersonages. En toch is deze periode ook weer niet zo anders dan de onze.
20th Century Women film 2017 Mike Mills Cinenews.be.
Officiële website van de film 20th Century Women. Met 20TH CENTURY WOMEN brengt bekroond filmmaker Mike Mills BEGINNERS leverde Christopher Plummer een Oscar op een rijk gelaagd, grappig en ontroerend verhaal over relaties, familie, tijd en de connecties die we zoeken doorheen ons leven.
20th Century Women Kinepolis België.
20th Century Women. Santa Barbara, 1979. De vijftienjarige Jamie groeit op bij zijn alleenstaande moeder Dorothea in een groot pand waar verschillende huurders hun toevlucht hebben gevonden. Dorothea is 55 en duidelijk van een andere generatie, maar ze doet haar best om haar zoon te begrijpen.

Contacteer ons