Zoeken naar aug

 
 
aug
Steyr AUG - Wikipedia.
The Steyr AUG Z A3 is a semi-automatic only variant of the AUG Z similar to the AUG A3, and was introduced in 2010. The Steyr AUG Z A3 9mm is a semi-automatic only 919mm Parabellum variant of the AUG Z A3.
Bomen blijven staan, maar delen Aug in Eindhoven niet te redden in nieuwbouwwijk Eindhoven ed.nl. Weer. TV-Gids. Eindhovens Dagblad logo. Eindhovens Dagblad logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Volledig sche
Bomen blijven staan, maar delen Aug in Eindhoven niet te redden in nieuwbouwwijk. EINDHOVEN - Het lukt niet om delen van het oude Augustinianum in Eindhoven terug te laten keren in het nieuwe wijkje dat ervoor in de plaats komt.
Steyr AUG - Wikipedia.
AUG A2: Vergelijkbaar met de AUG A1, maar met een nieuw herlaadmechanisme en loskoppelbaar telescoopvizier. AUG A3: Vergelijkbaar met de AUG A2, maar met een MIL-STD-1913 rail. AUG A3 SF, ook bekend als de AUG A2 Commando: Vergelijkbaar met de AUG A2, maar met meerdere MIL-STD-1913 rails.
aug. - WikiWoordenboek.
2011 De datum van de vergadering is 17 augustus 2011. Echte afkortingen worden als regel met een punt geschreven, maar in opsommingen waar uit de context al duidelijk is dat het om de naam van een maand gaat is het gebruikelijk om de punt weg te laten: aug 1.

Contacteer ons